Akce

Z lásky ke zdraví

a1-jpg_19-02-2015_13-09-55.jpg
I ČESKÁ KLASIKA MŮŽE PROSPĚT VAŠEMU TĚLU
Od 9.3. máte možnost v restauracích Sodexo každý ČTVRTEK ochutnat 1 český pokrm v upravené zdravější verzi. Navíc jsme se rozhodli zařadit do jídelního lístku pravidelnou nabídku ryb, každý den 1 bezlepkový pokrm, nové atraktivní receptury oblíbené nabídky Balance.

PŘIPRAVUJEME PRO VÁS NOVOU RESTAURACI SODEXO

belogo-1-jpg_14-08-2012_09-33-42.jpg
Těšíme se na Vás začátkem května 2015
Vážení zákazníci, od 4. března je provoz restaurace Sodexo v prostorách budovy IBC v omezených podmínkách z důvodů rekonstrukce. Omlouváme se Vám za snížený komfort. V nové restauraci se na Vás těšíme začátkem května 2015. Děkujeme za pochopení.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Sobota 28. 03. 2015

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Dnešní nabídka jídelního lístku není dostupná.

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Czech Superbrands 2014

superbrands-jpg_10-04-2014_10-01-15.jpg
Sodexo získalo pro rok 2014 prestižní ocenění.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Storia di

zavesna_doska_40x40cm-jpg_21-02-2012_10-59-59.jpg
Pizza s tradicí ze Středozemí.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslav Kubec

T: 222 533 900
E: provoz.ibc.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Provozní doba8:00 – 16:30

Naše recepty a zajímavosti

Z LÁSKY KE ZDRAVÍ

spizy-jpg_27-02-2015_12-54-33.jpg

KUŘECÍ ŠPÍZ S ČERVENOU CIBULÍ A CUKETOU, PEČENÁ ŘEPA S MRKVÍ A BRAMBORY

Ingredience: brambory, kuřecí prsní řízky, česnek, rozmarýn, mrkev, červená řepa, cuketa, červená cibule, olivový olej, jedná sůl, koření gril barbecue Postup: Maso nakrájíme na kousky a okořeníme. Veškerou zeleninu omyjeme. Cibuli nakrájíme na čtvrtky a rozděláme na lístky. Cuketu překrojíme podélně na půlku (podle velikosti) a nakrájíme na půl kolečka, které společně s masem a cibulí napichujeme postupně na špízy. Vložíme na plechy a upečeme na 150°C. Plechy zakryjeme poklicí. Řepu uvaříme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Mrkev oškrabeme a nakrájíme na kolečka. Brambory i se slupkou nakrájíme na měsíčky. Vše vložíme na plech, osolíme, pokapeme olivovým olejem, posypeme rozmarýnem, nastrouhaným česnekem a promícháme. Dáme péci do trouby na cca 180°C 60 min. Dobrou chuť!