Akce

Z lásky ke zdraví

a1-jpg_19-02-2015_13-09-55.jpg
I ČESKÁ KLASIKA MŮŽE PROSPĚT VAŠEMU TĚLU
Od 9.3. máte možnost v restauracích Sodexo každý ČTVRTEK ochutnat 1 český pokrm v upravené zdravější verzi. Navíc jsme se rozhodli zařadit do jídelního lístku pravidelnou nabídku ryb, každý den 1 bezlepkový pokrm, nové atraktivní receptury oblíbené nabídky Balance.

PŘIPRAVUJEME PRO VÁS NOVOU RESTAURACI SODEXO

belogo-1-jpg_14-08-2012_09-33-42.jpg
Těšíme se na Vás začátkem května 2015
Vážení zákazníci, od 4. března je provoz restaurace Sodexo v prostorách budovy IBC v omezených podmínkách z důvodů rekonstrukce. Omlouváme se Vám za snížený komfort. V nové restauraci se na Vás těšíme začátkem května 2015. Děkujeme za pochopení.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Úterý 21. 04. 2015

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Cena porceObsahuje alergeny
Polévka Drůbeží vývar s drobením 16,30 Kč
Menu 1 Hovězí maso v rajské omáčce, těstoviny 73,30 Kč
Menu 2 Kotlet pražského uzenáře, zeleninové brambory 73,30 Kč
Menu 3 Bramborové placky s kapustovým ragú 67 Kč
Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Czech Superbrands 2014

superbrands-jpg_10-04-2014_10-01-15.jpg
Sodexo získalo pro rok 2014 prestižní ocenění.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Storia di

zavesna_doska_40x40cm-jpg_21-02-2012_10-59-59.jpg
Pizza s tradicí ze Středozemí.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslav Kubec

T: 222 533 900
E: provoz.ibc.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Provozní doba8:00 – 16:30

Naše recepty a zajímavosti

Velikonoční beránek

beranek-jpg_25-03-2015_12-28-44.jpg

Prověřená a vynikající receptura

Ingredience: 5 vajec, 200 g krupicového cukru 200 g hladké mouky, 20 g másla, 20 g másla na vymazání formy, strouhanka na vysypání formy. Postup: Vejce a cukr vyšleháme nad párou do zhoustnutí, poté stáhneme z tepla a stále šleháme než těsto zchladne na pokojovou teplotu. Přimícháme prosátou mouku a rozpuštěné máslo, které má přibližně stejnou teplotu jako těsto. Hotové těsto vlijeme do máslem vymazané a strouhankou vysypané formy. Přiklopíme a pečeme 30 min při 180 °C, poté příkon tepla zmírníme a ještě 20 min dopečeme při 160 °C. Dobrou chuť.