Akce

Sodexo Pod pokličkou

pp_vyska-jpg_20-10-2014_16-01-26.jpg
Podpora regionálních dodavatelů
Celé září a říjen probíhá v našich restauracích centrální marketingová akce Sodexo Pod pokličkou, která prezentuje tradiční kuchyni a její postupy.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Sobota 25. 10. 2014

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Dnešní nabídka jídelního lístku není dostupná.

 
  • pálivé
  • česnek
  • alkohol
  • houby
  • ořechy
  • celer
  • akce
  • vegetariánské
  • bezlepková
  • mléko
  • soja
  • Vitality *
  • Storia di **
  • ZLKČK ***
 
* Vitality - speciální nabídka ve vybraných firemních restauracích, nabídka zdravé a vyvážené stravy
** Storia Di - speciální nabídka ve vybraných firemních restauracích, nabídka tradičních pokrmů ze Středozemí
*** ZLKČK - Z lásky k české kuchyni

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Vedle komunikační knihy a kontaktu na manažera restaurace se můžete také spojit přímo ..

Czech Superbrands 2014

superbrands-jpg_10-04-2014_10-01-15.jpg
Sodexo získalo pro rok 2014 prestižní ocenění.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Storia di

zavesna_doska_40x40cm-jpg_21-02-2012_10-59-59.jpg
Pizza s tradicí ze Středozemí.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslav Kubec

T: 222 533 900
E: provoz.ibc.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Provozní doba8:00 – 16:30

Zákaznická linka
(spojte se přímo s vedením společnosti)

E: muj.nazor@sodexo.com
T: 730 850 850

Naše recepty a zajímavosti

Dýňová polévka

images15n33tr3-jpg_26-09-2014_11-04-46.jpg

Vskutku gastronomický zážitek

Dýňová polévka je vskutku gastronomický zážitek. Patří do skupiny „luxusních“ polévek, které se servírují velmi často při slavnostních příležitostech, ale hlavně nyní na podzim, kdy je sezóna dýní. Tak si pojďme tuto lahodu uvařit. Připravíme si: 1 ks dýně – nejlépe Hokkaidó 2 ks cibule 2 lžíce olej – nejlépe dýňový 1 lžíce máslo 1 l vývar – hovězí nebo kuřecí 2 deci smetana 1 lžička cukr krupice 1 lžíce citronová šťáva 1 lžička sůl ½ lžička pepř Postup: Dýňovou dužinu rozkrájíme na kousky. Cibule oloupeme a najemno je nakrájíme. V hrnci rozehřejeme olej a máslo a prudce osmahneme cibuli a dýni. Pak do hrnce přilijeme vývar a vaříme přibližně 15 až 20 minut, dokud není dýně měkká. Zeleninu v hrnci rozmixujeme a našleháme nejlépe tyčovým mixérem. Polévku zjemníme smetanou a necháme znovu přejít varem. Osolíme ji a opepříme, dochutíme citronovou šťávou a cukrem. Servírujeme v talířích nebo ještě lépe ve vydlabané dýni, můžeme ji ozdobit snítkou bazalky, levandule nebo rozmarýnu. Dobrou chuť!