Akce

Ideální spojení

coca-cola-jpg_20-03-2017_11-43-33.jpg
Coca - Cola 330 ml ke každému hlavnímu menu

Ke každému hlavnímu menu si nyní můžete přikoupit za zvýhodněnou cenu nápoj Coca - Cola 330ml. Jen za 12 Kč!



Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Pátek 24. 11. 2017

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Cena porceAlergeny
a další info
Polévka Slepičí polévka s játrovou rýží
25 Kč

Přesnídávková polévka Hrášková polévka
35 Kč

BE grill 200g Kreolské kuřecí stehýnko s dýňovou zeleninou a kuskusem
127 Kč

BE grill 200g Králík na česneku a majoránce, špenát, pečené brambory
154 Kč

BE traditional 1 100g Španělský ptáček, rýže
94 Kč

BE traditional 2 100g Smažený sýr, hranolky / brambory, tatarka
89 Kč

BE inspired 400g Indonesie-Nasi Goreng (rýže basmati,cibulka,zázvor,mrkev,vejce,koriandr,sojové omáčky,česnek,kuřecí maso)
94 Kč

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Bez přidaného lepku

bezlepku-jpg_03-04-2017_14-27-11.jpg
Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, ..

be...concept

untitled-jpg_06-08-2015_15-28-44.jpg
Vystupte ze svého dne do teplého, příjemného světa jídel, která přinášejí dobrou náladu ..

Simply to go

stg2-jpg_01-08-2015_10-05-46.jpg
Značka Simply to go cílí na mladou generaci a spotřebitele, kteří očekávají rychlé, ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslav Kubec

T: 603 899 971
E: provoz.ibc.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Provozní doba8:30 – 16:00

Naše recepty a zajímavosti

Podzimní specialita

hruskyyy-jpg_14-11-2017_15-31-51.jpg

Srnčí hřbet s hruškami

Ingredience
600 g srnčího hřbetu
mletá sladká paprika
worcester
60 g másla
100 ml červeného vína
200 g brusinkové zavařeniny
4 hrušky
Postup
1. Maso zbavíme kostí a blan, posypeme mletou sladkou paprikou a pokapeme worcestrem. Potom potřeme máslem, dáme do trouby a pečeme necelou hodinu. Podléváme horkou vodou a ke konci červeným vínem.
2. Maso vyndáme, šťávu smícháme s brusinkami a dáme do omáčníku.
3. Hrušky podusíme, rozřízneme, ozdobíme brusinkami, obložíme jimi maso a polijeme připravenou omáčkou. Podáváme s opečenými brambory a červeným vínem.

Přejeme dobrou chuť!