Akce
Žádná akce není k dispozici.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Čtvrtek 29. 09. 2016

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Cena porceAlergeny
a další info
Polévka Krupicová polévka s vejci
17 Kč

Přesnídávková polévka Dršťková polévka
26 Kč

BE grill 150g Kuřecí gyros, hranolky, tzatziky dip,ledový salát, rajče,cibule
109 Kč

BE traditional 1 350g Lasagne s cuketou, lilkem,rajčaty,parmasánem a tomatovou omáčkou
83 Kč
88 Kč

BE traditional 2 300g Buchtičky se šodó
69 Kč

BE inspired 350g Smetanové hříbkové rizoto s parmazánem, kuřecím masem a rukolou
109 Kč

BE Vitality 420g 520kcal Zeleninový kuskus s lososem a jogurtovým dipem
147 Kč

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

be...concept

untitled-jpg_06-08-2015_15-28-44.jpg
Vystupte ze svého dne do teplého, příjemného světa jídel, která přinášejí dobrou náladu ..

Simply to go

stg2-jpg_01-08-2015_10-05-46.jpg
Značka Simply to go cílí na mladou generaci a spotřebitele, kteří očekávají rychlé, ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslav Kubec

T: 603 899 971
E: provoz.ibc.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Provozní doba8:00 – 16:30

Naše recepty a zajímavosti

Podzimní houbová smaženice

houby_pp-jpg_07-09-2016_16-55-59.jpg

Houbová klasika, která nesmí chybět

Ingredience na přípravu pro 4 porce:
500 g houby
máslo
kmín
pepř
sůl
1 lžička citrónová šťávy
1 smetana (zakysaná)
1 lžíce mouka (hladká)
1 cibule (malá)
1 kostka bujón (masox)
Postup přípravy
Houby pokapeme je citrónovou šťávou a osolíme. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme pokrájenou cibuli a mírně ji osmahneme. K cibuli přidáme houby, koření a dusíme do změknutí. Občas podléváme vodou. Do omáčky rozdrobíme kostku masoxu a zamícháme. Když jsou houby měkké, rozmícháme mouku ve smetaně a směs vlijeme do omáčky. Smaženici necháme ještě pár minut mírně povařit. K této omáčce můžeme jako přílohu podávat pečivo, brambory nebo rýži.
Přejeme dobrou chuť!