Akce

Z lásky k tradicím

a1_18-a19-stol-jpg_29-10-2014_16-15-29.jpg
Pokrmy 18. a 19. století
Vážení zákazníci, dovolte nám pozvat Vás do firemních restaurací Sodexo na Pokrmy 18. a 19. století. Pokrmy chutné, ale zapomenuté, připravené dle dávných kuchařek.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Středa 26. 11. 2014

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Polévka Hovězí se zeleninou a krupičkou 16,30 Kč
Přesnídávková polévka Zelná s uzeninou 26 Kč
Menu 1 Vepřová pečeně po srbsku, dušená rýže 73,30 Kč
Menu 2 Marinovaný krůtí steak, šťouchané brambory 73,30 Kč
Menu 3 Halušky s brynzou 67 Kč
Menu 4 Kuřecí gyros, tzatziky, hranolky 93 Kč
Vitality Pečené sezamové placičky s zeleninovým ratatouille 84 Kč
Grill Vepřové curry, basmati rýže,tomatové chutney 96 Kč
 
  • pálivé
  • česnek
  • alkohol
  • houby
  • ořechy
  • celer
  • akce
  • vegetariánské
  • bezlepková
  • mléko
  • soja
  • Vitality *
  • Storia di **
  • ZLKČK ***
 
* Vitality - speciální nabídka ve vybraných firemních restauracích, nabídka zdravé a vyvážené stravy
** Storia Di - speciální nabídka ve vybraných firemních restauracích, nabídka tradičních pokrmů ze Středozemí
*** ZLKČK - Z lásky k české kuchyni

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Czech Superbrands 2014

superbrands-jpg_10-04-2014_10-01-15.jpg
Sodexo získalo pro rok 2014 prestižní ocenění.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Storia di

zavesna_doska_40x40cm-jpg_21-02-2012_10-59-59.jpg
Pizza s tradicí ze Středozemí.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslav Kubec

T: 222 533 900
E: provoz.ibc.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Provozní doba8:00 – 16:30

Naše recepty a zajímavosti

Křehké rohlíčky plněné pudinkem

krehke-rohlicky-jpg_30-10-2014_21-34-36.jpg

Dobrota na Váš stůl

Pracovní postup: Těsto: 10 lžic mléka, 500 g polohrubé mouky, 1 ks vejce, 250 g hery, 3/4 kostky droždí, špetka soli, lžička pískového cukru. Na pudink: 0,4 l mléka, smetanový(vanilkový) pudink, cukr. Nejprve si uvaříme klasickým způsobem pudink a dáme zchladnout. Mezitím si do mísy nasypeme mouku, ve které si uděláme důlek, rozdrobíme droždí, přidáme cukr, mléko a necháme vzejít kvásek. Změklou heru, vejce a sůl přidáme k mouce s kváskem. Vypracujeme těsto (bez kynutí), které rozdělíme na 2 půlky a každou z nich vyválíme na placku a tu rádýlkem na 8 dílů. Do každé osminy dáme trochu pudinku a stočíme do rohlíčku. Klademe na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct do předem vyhřáté trouby na 180 °C, asi 20 - 25 minut. V případě obměny můžeme plnit i ořechovou náplní, tvarohem, čokoládou. Nebo uděláme slanou variantu (sýr, salám. Dobrou chuť!