Akce

OTEVŘELI JSME PRO VÁS NOVOU RESTAURACI BE

be-logo-ebdorsed_black-jpg_02-08-2012_09-59-56.jpg
CO NOVÉHO VÁS ČEKÁ?
Zavedení prestižního konceptu restaurací be… včetně nového designu restaurace.

Z lásky k tomu nejlepšímu ze slovenské kuchyně

a1_vizual-jpg_28-04-2015_13-12-04.jpg
Tradiční pokrmy na Váš stůl
Po celý měsíc květen a červen máte možnost v restauracích Sodexo KAŽDÝ ČTVRTEK ochutnat 1 tradiční slovenský pokrm.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Pátek 29. 05. 2015

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Cena porceAlergeny
a další info
Polévka Drůbeží vývar se zeleninou a smaženým hráškem
17 Kč

Přesnídávková polévka Fazolová čorba
26 Kč

BE grill 100g Pečený hermelín na grilu s brusinkovou omáčkou
74 Kč

BE grill 150g Vídeňský telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem
99 Kč

BE traditional 1 100g Pomalu tažené hovězí zadní, rajská omáčka, těstoviny
83 Kč

BE traditional 2 200g Kuřecí stehno na staročeský způsob, šťouchané brambory
76 Kč

BE inspired 150g Crispy Sweet & Sour - vepřové maso ve sladkokyselé omáčce s křupavou zeleninou, basmati rýže
96 Kč

Příloha 200g Smažené hranolky/vařené brambory
25 Kč

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Czech Superbrands 2014

superbrands-jpg_10-04-2014_10-01-15.jpg
Sodexo získalo pro rok 2014 prestižní ocenění.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Storia di

zavesna_doska_40x40cm-jpg_21-02-2012_10-59-59.jpg
Pizza s tradicí ze Středozemí.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslav Kubec

T: 222 533 900
E: provoz.ibc.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Provozní doba8:00 – 16:30

Naše recepty a zajímavosti

Halušky s brynzou a slaninou

a1_vizual-jpg_17-05-2015_17-54-04.jpg

To nejlepší ze slovenské kuchyně

Připravíme si: 1 větší cibuli, 50g špeku, 50g anglické slaniny, 200g halušek, sůl, pažitka na ozdobu, 1 vejce, 400g hladké mouky, 800g brambor. Postup: Oloupané brambory nastrouháme do mísy. Přisypeme mouku, přidáme vejce a lžičku soli. Vypracujeme těsto, které necháme chvilku odstát. Do většího hrnce dáme vařit vodu a osolíme ji. Čtvrtinu těsta položíme na prkénko a namočeným nožem z něj do vroucí vody odkrajujeme malé nočky. Když vyplavou na hladinu, necháme je zvolna vařit asi 5 min. Pak halušky vybereme sítem, pod tekoucí studenou vodou zchladíme a necháme odkapat. Stejným způsobem uvaříme i zbylé tři díly těsta a po druhé dávce vodu v hrnci vyměníme. Slaninu a oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Vložíme do menší pánve a zvolna vyškvaříme a opečeme. Tuk slijeme do kastrolu a slaninu s cibulkou necháme okapat. Uvařené halušky nahřejeme na pařáku, přidáme do kastrolu s tukem ze slaniny a opatrně promícháme a prohřejeme. Pak přidáme rozdrobenou brynzu a opatrně mícháme, dokud se nerozpustí. Halušky rozdělíme na talíře, doplníme slaninou s cibulkou, posypeme pažitkou a ihned podáváme.