Akce
Žádná akce není k dispozici.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Pondělí 20. 02. 2017

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Cena porceAlergeny
a další info
Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a abecedou
17 Kč

Přesnídávková polévka Hrachová polévka s uzeným bokem
26 Kč

BE grill 150g Vepřová kotleta (sous-vide) v jablečné marinádě, bramborovo-křenová kaše
109 Kč

BE traditional 1 350g Šunkofleky, okurka
76 Kč

BE traditional 2 120g Vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík
88 Kč

BE inspired 350g Thajsko - Pad Thai - smažené rýžové nudle s kuřecím masem, tamarind omáčkou, tofu a mungo klíčky
117 Kč

BE Vitality 360g 496kcal Pečené sezamové placičky se zeleninou ratatouille
89 Kč

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

be...concept

untitled-jpg_06-08-2015_15-28-44.jpg
Vystupte ze svého dne do teplého, příjemného světa jídel, která přinášejí dobrou náladu ..

Simply to go

stg2-jpg_01-08-2015_10-05-46.jpg
Značka Simply to go cílí na mladou generaci a spotřebitele, kteří očekávají rychlé, ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslav Kubec

T: 603 899 971
E: provoz.ibc.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Provozní doba8:00 – 16:30

Naše recepty a zajímavosti

Libanonské cizrnové ragú s hlívou ústřičnou a sušenými rajčaty

cizrna-20recept-20maroko-jpg_03-01-2017_10-30-37.jpg

Libanonské cizrnové ragú s hlívou ústřičnou a sušenými rajčaty

Suroviny: cizrna, rozmarýn, česnek, hlíva ústřičná, cibule, jarní cibulka, pepř, sušená rajčata, rajčatový protlak, cizrna, olej, sůl Příprava: Na oleji orestujeme cibuli, česnek a hlívu ústřičnou. Ochutíme solí, pepřem a rozmarýnem. Přidáme rajčatový protlak, lehce podlijeme, podusíme a nakonec přidáme nasekanou jarní cibulku a nakrájená sušená rajčata. Smícháme s vařenou cizrnou a podáváme.