Akce

NA VAŠEM NÁZORU NÁM ZÁLEŽÍ

survey2-jpg_12-02-2016_10-21-31.jpg
PRŮZKUM SPOKOJENOSTI
ZAPOJTE SE DO PRUZKUMU SPOKOJENOSTI SE SLUŽBAMI SODEXO A MUŽETE I VY OVLIVNIT NÁMI POSKYTOVANÉ SLUŽBY

FOODPARADE

img_6986-jpg_15-09-2015_10-05-50.jpg
RESTAURACE IBC SE ÚČASTNILA FESTIVALU FOODPARADE
Dokázali jsme, že i mnohdy neprávem podceňované restaurace kategorie veřejného stravování mohou zdárně konkurovat i vyhlášeným prestižním restauracím.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Neděle 14. 02. 2016

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Dnešní nabídka jídelního lístku není dostupná.

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

be...concept

untitled-jpg_06-08-2015_15-28-44.jpg
Vystupte ze svého dne do teplého, příjemného světa jídel, která přinášejí dobrou náladu ..

Simply to go

stg2-jpg_01-08-2015_10-05-46.jpg
Značka Simply to go cílí na mladou generaci a spotřebitele, kteří očekávají rychlé, ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslav Kubec

T: 222 533 900
E: provoz.ibc.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Provozní doba8:00 – 16:30

Naše recepty a zajímavosti

Ať žije pravá česká zabijačka!

koleno-veprova-peceni-veprove-koleno-jpg_08-02-2016_13-12-53.jpg

Pečené vepřové koleno

Připravíme si: 2 ks vepřového kolena (každé 750 g), 3 ks cibule, 150 g kořenové zeleniny, mletý černý pepř, sůl, 1/2 paličky česneku, kmín. Postup: Předehřejeme si troubu na 200 °C. Cibuli nakrájíme na půl měsíčky a vložíme polovinu do pekáče. Kolena omyjeme a nařežeme, osolíme, lehce opepříme a pořádně potřeme prolisovaným česnekem smíchaným s kapkou vody. Vložíme je do pekáče a pokmínujeme. Kolem nasypeme nakrájenou kořenovou zeleninu (kostičky nebo kolečka) a zbylou cibuli. Podlijeme množstvím vody a vložíme do vyhřáté trouby. Vepřové koleno pečeme 2,5 hod z toho 1,75 hod pod pokličkou, kdy postupně otáčíme a poléváme výpekem, poté 45 minut pečeme bez poklice, pravidelně otáčíme a poléváme. Pečené vepřové koleno podáváme s chlebem, plnotučnou hořčicí či křenem a zapíjíme pivem. :) Dobrou chuť!