Akce

Z lásky k české klasice

zabijacka_a1-jpg_29-12-2014_12-30-38.jpg
Pravá česká zabijačka
Pravá česká zabijačka pravidelně každý týden od 12.1. do 6.2.2015 ve všech restauracích Sodexo.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Čtvrtek 29. 01. 2015

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 16,30 Kč
Přesnídávková polévka Dršťková 26 Kč
Menu 1 Vepřová kýta pečená na zázvoru s omáčkou z červeného vína a povidel, houskový knedlík 73,30 Kč
Menu 2 Rizoto po srbsku, sýr 73,30 Kč
Menu 3 Květákový řízek pečený, brambory 67 Kč
Menu 4 Penne con Pollo e Spinachi 87 Kč
Vitality Kreolské kuřecí stehýnko s dýňovou zeleninou a kuskusem 98 Kč
Grill Grilovaný losos s pečenou zeleninou a brambory ve slupce 149 Kč
Legenda:
 
 

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Czech Superbrands 2014

superbrands-jpg_10-04-2014_10-01-15.jpg
Sodexo získalo pro rok 2014 prestižní ocenění.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Storia di

zavesna_doska_40x40cm-jpg_21-02-2012_10-59-59.jpg
Pizza s tradicí ze Středozemí.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslav Kubec

T: 222 533 900
E: provoz.ibc.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Provozní doba8:00 – 16:30

Naše recepty a zajímavosti

Pohankové krváky

pohanka-jpg_29-12-2014_13-52-16.jpg

Pohankové krváky

Připravíme si (4 porce): 80 g cibule, majoránkové koření, pepř, sůl, nové koření, česnek, 40 g sádla, 160 g jelitového prejtu, 250 g loupané pohanky, 400 g vepřového bloku bez kosti. Postup: Pohanku dobře propláchneme vařící vodou. Uvaříme ve vodě. Zvlášť uvaříme vepřový bůček v osolené vodě. Na sádle osmahneme drobně nakrájenou cibulku dozlatova a přidáme k vařené pohance. Přidáme prejt, ochutíme solí, třeným česnekem, novým kořením, pepřem, majoránkou. Přidáme pokrájený bůček na kostičky. Promícháme, případně provoníme vepřovým vývarem z bůčku. Dáme na pekáč vymazaný sádlem a upečeme.