Akce
Žádná akce není k dispozici.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Úterý 02. 09. 2014

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Polévka Risi-bisi 16,30 Kč
Přesnídávková polévka Fazolová 26 Kč
Menu 1 Hovězí guláš, houskový knedlík 73,30 Kč
Menu 2 Kuřecí masová směs, rýže 73,30 Kč
Menu 3 Špenát, vařené vejce, brambory 67 Kč
Menu 4 Tagliatele Alla Mascareta s vepřovým masem 84 Kč
Vitality Farfale s houbami a bylinkami, sypané parmazánem 79 Kč
Grill Vídeňský vepřový řízek s vídeňským bramborovým salátem 89 Kč
  • pálivé
  • česnek
  • alkohol
  • houby
  • ořechy
  • celer
  • akce
  • vegetariánské
  • bezlepková
  • mléko
  • soja
  • Vitality *
  • Storia di **
* Vitality - speciální nabídka ve vybraných firemních restauracích, nabídka zdravé a vyvážené stravy
** Storia Di - speciální nabídka ve vybraných firemních restauracích, nabídka tradičních pokrmů ze Středozemí

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Vedle komunikační knihy a kontaktu na manažera restaurace se můžete také spojit přímo ..

Czech Superbrands 2014

superbrands-jpg_10-04-2014_10-01-15.jpg
Sodexo získalo pro rok 2014 prestižní ocenění.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Storia di

zavesna_doska_40x40cm-jpg_21-02-2012_10-59-59.jpg
Pizza s tradicí ze Středozemí.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslav Kubec

T: 222 533 900
E: provoz.ibc.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Provozní doba8:00 – 16:30

Zákaznická linka
(spojte se přímo s vedením společnosti)

E: muj.nazor@sodexo.com
T: 730 850 850

Naše recepty a zajímavosti

Pečená kýta v bylinkách, na česneku a hřebíčku, se smetanovým špenátem a jarní nádivkou

040_ape0409-5-jpg_29-08-2014_15-43-12.jpg

Kýta z kůzlátka

Suroviny: 1 kg kýty (nejlépe kůzlečí), rozmarýn, tymián, majoránka, česnek, hřebíček, sůl, pepř, 1 kg listového špenátu, 400 ml šlehačky, 2 ks toastového chleba, pažitka, hladkolistá petržel, 500 g anglické slaniny 5 ks vajec, sádlo. Postup přípravy: Celou kýtu nasolíme, opepříme, obalíme v nasekaných bylinkách, potřeme lisovaným česnekem a napícháme hřebíčkem. Opečeme zprudka na tuku, vyjmeme a dáme péct do trouby, přikryjeme, pečeme cca na 100°C 3 hod (podle velikosti). Když je už kýta měkká (během pečení kýtu podléváme), zapečeme posledních 10min na 190°C. Špenát orestujeme na tuku, přidáme sůl, pepř, česnek, zalijeme ½ šlehačky a krátce zredukujeme. Toastový chleba nakrájíme na kostičky, opečeme na pánvi nasucho, necháme vychladit, přidáme nasekané bylinky, orestovanou slaninu nakrájenou na kostičky, žloutky, sůl, ½ šlehačky. Vše dohromady spojíme a nakonec vmícháme sníh z bílků. Směs naneseme na plech a pečeme v troubě při cca 140°C 40 min. Dobrou chuť!