Akce
Žádná akce není k dispozici.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Pátek 09. 12. 2016

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Cena porceAlergeny
a další info
Polévka Drůbeží vývar se zeleninou a smaženým hráškem
17 Kč

Přesnídávková polévka Krkonošské kyselo
26 Kč

BE grill 150g Krůtí steak (sous-vide) s grilovanou zeleninou, pečené brambory ve slupce
139 Kč

BE traditional 1 120g Hovězí na česneku, špenát, bramborový knedlík
94 Kč

BE traditional 2 120g Kuřecí nudličky Flamendr, rýže
79 Kč

BE inspired 350g Spaghetti Carbonara
94 Kč

BE Vitality 400g 490kcal Plněný lilek pšenicí, zapečený sýrem, tzaziki
109 Kč

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

be...concept

untitled-jpg_06-08-2015_15-28-44.jpg
Vystupte ze svého dne do teplého, příjemného světa jídel, která přinášejí dobrou náladu ..

Simply to go

stg2-jpg_01-08-2015_10-05-46.jpg
Značka Simply to go cílí na mladou generaci a spotřebitele, kteří očekávají rychlé, ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslav Kubec

T: 603 899 971
E: provoz.ibc.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Provozní doba8:00 – 16:30

Naše recepty a zajímavosti

Zimní polévka minestrone s bylinkovými krutony

minestrone-jpg_15-11-2016_10-28-55.jpg

Teplá verze italské polévky

Ingredience na polévku 
    • 2 lžíce olivového oleje
    • 1 cibule, nakrájená nadrobno
    • 100 g anglické slaniny, na kostičky
    • 2 velké mrkve, nakrájené na ‚čtvrtplátky‘
    • 2 řapíky celeru, nakrájené nadrobno
    • 1 brambora, nakrájená na kostičky
    • 2 stroužky česneku, drceného
    • 400g konzerva krájených rajčat
    • 1 l zeleninového vývaru
    • 2 lžičky sekaných šalvějových lístků nebo 1 lžička sušených
    • pár zelných listů, nakrájených na nudličky
    • 400g konzerva fazolí cannellini nebo jiných drobných bílých fazolí
    • mořská sůl
    • hrst sekané hladkolisté petrželky

Na krutony

    • 4 krajíce bílého chleba (např. toustového)
    • 3 lžíce olivového oleje
    • 1 lžíce bazalkového pesta

1. V hrnci rozehřejte olej a asi pět minut na něm do světle zlaté barvy opékejte cibuli a slaninu. Vsypte mrkev, řapíkatý celer, brambory a česnek. Dobře promíchejte a opékejte společně ještě pár minut.

2 .Přidejte rajčata, vývar a šalvěj. Přiveďte k varu a občas zamíchejte. Ztlumte a nechte částečně přiklopené bublat asi půl hodiny, zhruba v polovině vaření přidejte zelí. Nakonec přimíchejte scezené a propláchnuté fazole a petrželku; případně dosolte.

3 .Na krutony pokrájejte chleba na asi dvoucentimetrové kostičky. V široké zapékací nádobě je důkladně promíchejte se směsí oleje a pesta. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C asi deset minut dokřupava. Podávejte k polévce. 
Dobrou chuť!