Akce

Sodexo Pod pokličkou

pp_vyska-jpg_20-10-2014_16-01-26.jpg
Podpora regionálních dodavatelů
Celé září a říjen probíhá v našich restauracích centrální marketingová akce Sodexo Pod pokličkou, která prezentuje tradiční kuchyni a její postupy.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Pátek 31. 10. 2014

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Polévka Čínská hovězí 16,30 Kč
Přesnídávková polévka Zelňačka 26 Kč
Menu 1 Čevabčiči, hořčice, cibule, brambory 73,30 Kč
Menu 2 Vepřová kýta na červeném víně, těstoviny 73,30 Kč
Menu 3 Vegetariánský zeleninový kusku se sýrem 67 Kč
Menu 4 Penne con Pollo e Spinachi 84 Kč
Vitality Farfale s houbami a bylinkami, sypané sýrem 79 Kč
Grill Kuřecí steak tandori, grilovaná kukuřice, hranolky 94 Kč
 
  • pálivé
  • česnek
  • alkohol
  • houby
  • ořechy
  • celer
  • akce
  • vegetariánské
  • bezlepková
  • mléko
  • soja
  • Vitality *
  • Storia di **
  • ZLKČK ***
 
* Vitality - speciální nabídka ve vybraných firemních restauracích, nabídka zdravé a vyvážené stravy
** Storia Di - speciální nabídka ve vybraných firemních restauracích, nabídka tradičních pokrmů ze Středozemí
*** ZLKČK - Z lásky k české kuchyni

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Vedle komunikační knihy a kontaktu na manažera restaurace se můžete také spojit přímo ..

Czech Superbrands 2014

superbrands-jpg_10-04-2014_10-01-15.jpg
Sodexo získalo pro rok 2014 prestižní ocenění.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Storia di

zavesna_doska_40x40cm-jpg_21-02-2012_10-59-59.jpg
Pizza s tradicí ze Středozemí.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslav Kubec

T: 222 533 900
E: provoz.ibc.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Provozní doba8:00 – 16:30

Zákaznická linka
(spojte se přímo s vedením společnosti)

E: muj.nazor@sodexo.com
T: 730 850 850

Naše recepty a zajímavosti

Křehké rohlíčky plněné pudinkem

krehke-rohlicky-jpg_30-10-2014_21-34-36.jpg

Dobrota na Váš stůl

Pracovní postup: Těsto: 10 lžic mléka, 500 g polohrubé mouky, 1 ks vejce, 250 g hery, 3/4 kostky droždí, špetka soli, lžička pískového cukru. Na pudink: 0,4 l mléka, smetanový(vanilkový) pudink, cukr. Nejprve si uvaříme klasickým způsobem pudink a dáme zchladnout. Mezitím si do mísy nasypeme mouku, ve které si uděláme důlek, rozdrobíme droždí, přidáme cukr, mléko a necháme vzejít kvásek. Změklou heru, vejce a sůl přidáme k mouce s kváskem. Vypracujeme těsto (bez kynutí), které rozdělíme na 2 půlky a každou z nich vyválíme na placku a tu rádýlkem na 8 dílů. Do každé osminy dáme trochu pudinku a stočíme do rohlíčku. Klademe na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct do předem vyhřáté trouby na 180 °C, asi 20 - 25 minut. V případě obměny můžeme plnit i ořechovou náplní, tvarohem, čokoládou. Nebo uděláme slanou variantu (sýr, salám. Dobrou chuť!