Akce

PŘIPRAVUJEME PRO VÁS NOVOU RESTAURACI SODEXO

belogo-1-jpg_14-08-2012_09-33-42.jpg
Těšíme se na Vás začátkem května 2015
Vážení zákazníci, od 4. března je provoz restaurace Sodexo v prostorách budovy IBC v omezených podmínkách z důvodů rekonstrukce. Omlouváme se Vám za snížený komfort. V nové restauraci se na Vás těšíme začátkem května 2015. Děkujeme za pochopení.

Z lásky k české klasice

region_a1-jpg_29-12-2014_12-41-55.jpg
Ochutnejte speciality z našich regionů...
Pravidelně každý týden od 9.2. do 6.3.2015 můžete ve všech restauracích Sodexo ochutnat speciality z našich regionů.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Pátek 27. 02. 2015

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Polévka Hovězí vývar s nudlemi 16,30 Kč
Přesnídávková polévka Drůbková s jarní zeleninou 26 Kč
Menu 1 Uherská jatýrka, rýže 73,30 Kč
Menu 2 Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, brambory 73,30 Kč
Menu 3 Pikantní zeleninová cizrna 67 Kč
Menu 4 Fusilli s omáčkou z lesních hu a kuřecím masem,parmezán 89 Kč
Vitality Plněné brambory špenátem, zapečené sýrem cheddar s pažitkovým dipem ze zakysané smetany 89 Kč
Grill Masový MIX GRILL, pečené papriky, hranolky 97 Kč
Legenda:
 
 

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Czech Superbrands 2014

superbrands-jpg_10-04-2014_10-01-15.jpg
Sodexo získalo pro rok 2014 prestižní ocenění.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Storia di

zavesna_doska_40x40cm-jpg_21-02-2012_10-59-59.jpg
Pizza s tradicí ze Středozemí.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslav Kubec

T: 222 533 900
E: provoz.ibc.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Provozní doba8:00 – 16:30

Naše recepty a zajímavosti

Starotekovský guláš

gulas-jpg_29-12-2014_14-04-17.jpg

Starotekovský guláš

Připravíme si (4 porce): 160 g cibule, 60 g křenu, koření chilli paprika, sladká paprika, 80 g sádla, 400 g uzené kýty bez kosti, hovězí bujón, 40 g polohrubé mouky Postup: Na polovině sádla osmahneme drobně nakrájenou cibuli do tmava, přimícháme papriku, zarestujeme a zalijeme vodou. Do základu vložíme drobněji nakrájenou uzenou kýtu. Když je maso skoro měkké zalijeme ještě vývarem a zahustíme tmavou jíškou připravenou ze zbytku sádla a polohrubé mouky. Nakonec do guláše vložíme nastrouhaný křen a necháme zavařit. Případně můžeme přisolit, podle slanosti uzené kýty.