Akce
Žádná akce není k dispozici.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Neděle 31. 07. 2016

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Dnešní nabídka jídelního lístku není dostupná.

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

be...concept

untitled-jpg_06-08-2015_15-28-44.jpg
Vystupte ze svého dne do teplého, příjemného světa jídel, která přinášejí dobrou náladu ..

Simply to go

stg2-jpg_01-08-2015_10-05-46.jpg
Značka Simply to go cílí na mladou generaci a spotřebitele, kteří očekávají rychlé, ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslav Kubec

T: 603 899 971
E: provoz.ibc.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Provozní doba8:00 – 16:30

Naše recepty a zajímavosti

Lehké letní grilování

brv5d2eaa_profimedia_0183289547-jpg_08-07-2016_13-38-40.jpg

Grilovat můžete i lehce a zároveň chutně

Suroviny na 4-5 porcí krůtího masa:1 kg krůtích prsou, 2 dl kvalitní sojové omáčky,  0,5 dl rýžového octa, 1 lžíce solamylu, na špičku nože koření pěti vůní. pepř podle chuti
Na salát:
4 - 5 salátových okurek. 0,5 dl rýžového octa, sůl, pepř podle chuti
Postup:1. Krůtí prsa rozkrájíme na co nedelší nudličky o šířce  asi 2 x 2 cm, vložíme do mísy a zalijeme sojovou omáčkou a rýžovým octem a promícháme, pomalu zapracováváme solamyl a koření tak, aby marináda stále zůstala tekutá.
Necháme alespoň 2 hodiny ( přes noc) marinovat.2. Nachystáme si špejle (nejlépe grilovací s ostrým hrotem), které namočíme na chvíli do vody. Na každou špejli napichujeme jeden proužek marinovaného krůtího prsa tak, jako bychom ho špejlí protkávali.3. Grilujeme na rozpáleném roštu asi 4 minuty z každé strany. Maso už nedosolujeme (sojová omáčka je slaná dost). Pokud je potřeba, je možné přisolit koncem grilování.4. Sundáme z roštu a servírujeme i se špejlí, ze které můžeme maso pohodlně ukusovat.5. V mezičase si můžeme připravit salát: okurku oloupeme škrabkou, slupky vyhodíme, okurku dále škrábeme škrabkou na uzoučké proužky a vkládáme do mísy. Přoužky zalijeme rýžovým octem naředěným trochou studené vody, osolíme, opepříme.