Akce

GASTRO Hradec

sele-jpg_10-04-2014_11-23-00.jpg
Sodexo získalo další významné ocenění!
První týden v dubnu se Sodexo účastnilo gastronomické soutěže GASTRO Hradec 2014, kde soutěžila v kategorii „Nejlepší mísa studené kuchyně“.

Čistírna

sodexo_cistirna_v2-jpg_12-11-2013_10-08-22.jpg
Nová služba pro naše zákazníky
vyzvedneme, vyčistíme, přivzeme


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Pátek 25. 07. 2014

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Polévka Hovězí vývar s kapáním 16,30 Kč
Přesnídávková polévka Drůbková s jarní zeleninou 26 Kč
Menu 1 Kuřecí steak s pepřovou omáčkou, bylinková tarhoňa 73,30 Kč
Menu 2 Španělská hovězí pečeně, rýže 73,30 Kč
Menu 3 Smažené žampiony, brambor, tatarka 67 Kč
Menu 4 Grilovaná vepřová krkovice s dijónskou omáčkou a cibulí, krokety 93 Kč
Vitality Plněné brambory špenátem, zapečené se sýrem cheddar, pažitkový dip ze zakysané smetany 89 Kč
Grill Kuřecí stehenní steak, listový salát, pikantní dip 87 Kč
  • pálivé
  • česnek
  • alkohol
  • houby
  • ořechy
  • celer
  • akce
  • vegetariánské
  • bezlepková
  • mléko
  • soja
  • Vitality *
  • Storia di **
* Vitality - speciální nabídka ve vybraných firemních restauracích, nabídka zdravé a vyvážené stravy
** Storia Di - speciální nabídka ve vybraných firemních restauracích, nabídka tradičních pokrmů ze Středozemí

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Vedle komunikační knihy a kontaktu na manažera restaurace se můžete také spojit přímo ..

Czech Superbrands 2014

superbrands-jpg_10-04-2014_10-01-15.jpg
Sodexo získalo pro rok 2014 prestižní ocenění.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Aspretto

aspretto_logo-jpg_31-01-2012_13-33-48.jpg
Unikátní světový koncept kavárny aspretto.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslav Kubec

T: 222 533 900
E: provoz.ibc.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Provozní doba8:00 – 16:30

Zákaznická linka
(spojte se přímo s vedením společnosti)

E: muj.nazor@sodexo.com
T: 730 850 850

Naše recepty a zajímavosti

Broskový koláč s ovocným želé

broskovy-kolac-jpg_02-07-2014_12-21-07.jpg

Sezónní koláč

Suroviny na 8 porcí: - broskve kondenzované 500 g - piškotový korpus 1 ks - želatina 15 g - cukr 50 g Postup: Konzervované broskve scedíme a nakrájíme na měsíčky. Želatinu smícháme se šťávou z broskví, osladíme a zahřejeme ( nesmí však dojít k varu). Na piškotový korpus naskládáme broskve a zalijeme ovocnou želatinou. Dobrou chuť!